Welkom op de pagina van Kliniek Veghel

Bij Mooi Medisch Sportief Veghel kunt u niet alleen terecht voor rimpelinspuitingen met botox en tijdelijke fillers (hyaluronzuur). Ook verzorgen wij behandelingen ter verbetering van uw huid, bij huidproblemen, littekencorrecties en behandelingen tegen overmatig zweten en migraineklachten.

Ik ben Elle Vissers

Inmiddels is het alweer 10 jaar geleden dat ik mijn studie geneeskunde aan de universiteit van Maastricht heb afgerond. Na enkele jaren als arts te hebben gewerkt bij de disciplines (plastische) chirurgie en spoedeisende hulp geneeskunde, heb ik me gespecialiseerd in het plaatsen van injectables en medisch-cosmetische huidverbetering.

Mijn keuze voor dit vak komt voort uit mijn wens om mensen op een mooie manier ouder te laten worden met een stralende huid en een frisse uitstraling. Naast behandelingen met injectables, is een goed verzorging van de huid essentieel om dit te bereiken. Vandaar dat ik samenwerk met diverse schoonheidsspecialistes.

Binnen het cosmetische aspect van mijn vak, verlies ik het eigen karakter van een gezicht nooit uit het oog. Ik streef dan ook naar een natuurlijke en frisse uitstraling waarbij uw eigen unieke schoonheid benadrukt wordt. Via verschillende internationale congressen en cursussen blijf ik steeds op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische geneeskunde en voeding. Bij Mooi Medisch Sportief geven wij echter wel de voorkeur aan kwaliteit en veiligheid in plaats van mee te gaan met alle nieuwste trends in ons vakgebied!

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek:

06-43096822

‘Voeding speelt een belangrijke rol bij het verkrijgen van een vitaal en fris uiterlijk. Schoonheid zit van binnen & buiten!’

Omdat beelden meer vertellen dan woorden

Om u een nog completer beeld te geven van onze Kliniek Veghel, hebben we een korte introductie film voor u gemaakt. Het geeft u een goed beeld van onze kliniek en de werkwijze die ons zo uniek maakt.

Gratis adviesgesprek

Ieder gezicht is anders. Om die reden adviseren wij u graag persoonlijk welke behandelmethode het beste bij u past.

Goed bereikbaar

De kliniek is makkelijk bereikbaar en bevindt zich samen met Bernhaege advocaten in een sfeervolle, voormalige pastorie.

Huidkliniek

Voor begeleiding bij huidproblemen, zowel medisch als cosmetisch, bent u bij ons aan het juiste adres.

Vertrouwd en veilig

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Om die reden zijn onze BIG-geregistreerde artsen lid van de NVCG.

Voedingsadvies op maat

Uw huid is de spiegel van uw inwendige gezondheid. Voedingsadvies kan bijdragen aan het verkrijgen van een stralende, mooie huid.

Blog & Beauty recepten

Blijf op de hoogte van de leukste weetjes over anti-aging en voeding en schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blog!

Mooi Medisch Sportief - Veghel

mss-veghel-maps

Bezoekadres

Mooi Medisch Sportief Veghel
Pastoor van Haarenstraat 40
5464 VG Mariaheide
(gemeente Veghel)

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00u-17.00u
Woensdag 10.00u-17.00u
Donderdag gesloten
Vrijdag 10.00u-15.00u
Zaterdag (1x per maand) 10.00u-13.00u

Telefoonnummer

06-43096822

 

E-mail

info@mooimedischsportief-veghel.nl

KvK.nr.: 56783280
AGB-code: 84-028800
BIG nr.: 29910801501
Rabobank Uden-Veghel:
NL87RABO0325625549

Stel gerust een vraag

Heeft u een vraag voor mij? Gebruik dan het contactformulier dat hiernaast is weergegeven. Ik probeer uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.