Welkom bij Mooi Medisch Sportief

Bij Mooi Medisch Sportief Riel en Helvoirt kunt u ook terecht voor schoonheidsbehandelingen.

Ik ben Sissy Oomen

Sissy Oomen heeft haar opleiding schoonheidsverzorging afgerond in 2013 en werkt sinds mei 2015 bij Mooi Medisch Sportief in de kliniek in Riel. Ze is gespecialiseerd in acne behandelingen en staat geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS.

‘Tijdens het geven van mijn behandelingen staat het stukje persoonlijke aandacht centraal. Ik neem graag ruim de tijd en bespreek van te voren wat de klant kan verwachten’

Sissy verzorgd zowel huidverbeterende als huidverzorgende behandelingen in Riel.
Door haar registratie bij ANBOS worden veel behandelingen voor bijvoorbeeld acnetherapie of camoulage therapie vergoed door uw zorgverzekeraar.

‘Ik bekijk tijdens het intake gesprek wat er mis is met de huidfunctie, de behandelingen zullen dan ook gericht zijn op het herstel hiervan. Dit geeft namelijk de mooiste resultaten op zowel lange als korte termijn.’

Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek:

013-2114153

‘Ik bespreek van te voren wat de bedoeling is van de behandeling, zodat het duidelijk is wat de klant kan verwachten.’

Huidverzorgende behandelingen

Basis gezichtsbehandeling

Behandeling van 50 minuten € 49,95

Luxe gezichtsbehandeling

Behandeling van 80 minuten € 95,00

Lichaamsbehandeling

Behandeling van 60 minuten € 49,95
Scrubben rug, massage nek- rug en achterkant benen.

In Helvoirt worden deze behandelingen uitgevoerd met producten van SkinCeuticals en ZO Obagi. In Riel worden deze behandelingen uitgevoerd met producten van ZO Obagi en Dr. Baumann.

Huidverbeterende behandelingen

Microneedling behandeling

Een Microneedling behandeling met de ENTERPEN® is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Bovendien zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger. Afhankelijk van de indicatie zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Per zone € 150,00

Facial Stimulator Peel ZO Skin Health

De Facial Stimulator Peel is hét paradepaardje van Obagi’s ZO Skin Health. De peeling verbetert de huidstructuur en helderheid en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Uw huid wordt weer stralend, zonder downtime dus nauwelijks of geen schilfering. Dit komt omdat de peeling watervrij is en er geen pH is tijdens het peelen. De peel is speciaal ontwikkeld als praktijkbehandeling en een aanvulling op de ZO Skin Health producten. Een unieke en revolutionaire peeling met sensationeel resultaat!

Behandeling € 119,95

3-Step Peel ZO Medical

De 3-Step Peel is zeer geschikt voor het bestrijden van acne (littekens) en tekenen van huidveroudering, zoals een doffe en droge huid, vergrootte poriën, huidverslapping, gezichtslijntjes, pigmentvlekken en zonbeschadiging.

Behandeling € 350,00

ENTERPEN Nano-dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot verstevigen en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

Nano-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden.

Behandeling € 100,00
Deze behandeling is alleen mogelijk in Riel.

Lira Pumpkin Peel

De pompoen enzymen zorgen voor een exfoliatie van de dode cellen op de epidermale huidlaag. Tevens werkt het als een van de krachtigste antioxidanten die vrije radicalen aanpakt. De Alpha Hydroxy zuren en Beta Hydroxy zuren stimuleren de celdeling waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. De combinatie van deze ingrediënten hebben ook een zeer positief effect op anti-aging, acne en pigmentatie.

Behandeling € 75,00
Deze behandeling is alleen mogelijk in Riel.

Extra behandelingen

Lash Volume Lifting

Lash Volume Lifting is een kortdurende behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Lash Volume Lifting is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift.

Bij de Perfect Eyelash Lash Volume Lifting wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee de wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Behandeling inclusief wimpers verven € 49,95
Deze behandeling is alleen mogelijk in Riel.

Diverse behandelingen

Epileren wenkbrauwen € 12,50 / *€ 9,00
Harsen bovenlip € 12,50 / *€ 9,00
Harsen kin

€ 12,50 / *€ 9,00

Harsen wangen € 12,50 / *€ 9,00
Harsen oksels € 25,00
Verven wenkbrauwen € 15,00 / *€ 12,50
Verven wimpers € 15,00 / *€ 12,50

* Prijs in een gezichtsbehandeling.

Plan vandaag nog uw bezoek aan één van onze klinieken!