Behandeling met fillers

Liquid facelift

De Liquid Facelift is een behandelplan waarbij injectables en huidverbetering gecombineerd worden om te zorgen voor een frisse en jeugdige uitstraling. Voor deze ‘facelift’ hoeft u dus niet geopereerd te worden. De behandeling vraagt om een op maat gesneden plan van aanpak. Bij de Liquid Facelift worden vier elementen beoordeeld en, afhankelijk van uw gezicht, aangepakt:

Ontspannen:

Met behulp van Botox® kan de mimiek in uw gezicht in balans worden gebracht. Zo kan een boze, norse blik worden verzacht door het behandelen van de fronsspier.

Vullen:

Lijntjes en rimpels kunnen worden opgevuld met Teosyal, een filler op basis van hyaluronzuur. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld diepe traangootjes, afhangende mondhoeken of een versterkte neusliplijn gecorrigeerd en verzacht worden.

Contourherstel:

Met de dikkere materialen van Teosyal worden de contouren en vorm van het gezicht hersteld. De jukbeenderen en wangen worden weer voorzien van volume, wat een mooi liftend effect teweeg brengt. Volumeherstel zorgt tevens voor een correctie van een iets uitgezakte kaaklijn.

Huidverbetering:

Aan de hand van uw huidconditie wordt een plan opgesteld voor de revitalisatie van uw huid. Het verbeteren van een droge, doffe en grauwe huid kan door peelings, een huidverbeteringssysteem van Obagi, huidverbeterende schoonheidsbehandelingen, microneedling en voedingsadviezen.

Het resultaat van een Liquid Facelift blijft u zo’’n anderhalf tot twee jaar zien. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid en soort behandelingen die u nodig heeft. De prijzen beginnen vanaf € 900,- bij iemand die nog niet veel volume verloren heeft. Uw gezicht en eigen wensen spelen een grote rol bij het opstellen van een passend behandelplan. Tijdens een adviesgesprek worden alle mogelijkheden uitgebreid met u besproken. Wij zullen dan zorgvuldig kijken naar uw gezicht, mimiek en uitstraling om tot een natuurlijk en mooi resultaat te komen.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur, een stof met waterbindende eigenschappen. Tijdens het verouderingsproces neemt onze eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af. Dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.

Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.

Bij Mooi Medisch Sportief hebben wij de bewuste keuze gemaakt om alleen met fillers van het merk Teosyal te werken. Wij werken nooit met permanente fillers. Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.

Wat houdt de behandeling in?

Bij een behandeling met Teosyal fillers wordt hyaluronzuur-gel met een dunne naald of canule in het te behandelen gebied aangebracht. De behandeling duurt in de meeste gevallen niet meer dan 5 tot 10 minuten. Bij Mooi Medisch Sportief bevatten de fillers lidocaïne, een verdovend middel. In de meeste gevallen is aanvullende verdoving dan ook niet nodig. Desgewenst is dit natuurlijk wel mogelijk!

Met Teosyal injectables is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar! Het resultaat neemt echter nog toe in de eerste weken na de behandeling. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden.

Direct na de behandeling is de huid vaak wat rood en gezwollen. Dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes in het gelaat, vooral bij injecties rondom de lippen. Deze plekjes mag u gewoon camoufleren.

Behandelgebieden fillers

Hiernaast staan de meest voorkomende behandelingen die met behulp van fillers, oftewel hyaluronzuur worden uitgevoerd.

Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat wij u graag meer vertellen tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens dit consult beantwoorden wij uw vragen en bespreken we graag welke behandeling voor u het meest geschikt is. Maak direct een afspraak bij de kliniek van uw keuze met behulp van ons contactformulier!

Tarieven fillers
Teosyal Global Action  per 1,0ml € 370,00
Teosyal Deep Lines  per 1,0ml

€ 395,00

Teosyal Ultra Deep  per 1,0ml € 425,00
Teosyal Kiss  per 1,0ml € 395,00
Teosyal Ultimate
(liquid facelift)
 per 1,0ml € 425,00
Teosyal Ultimate
(liquid facelift)
 per 3,0ml € 900,00
Teosyal Redensity I  per 1,0ml € 225,00
Teosyal Redensity II  per 1,0ml € 375,00
Veel gestelde vragen
Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Na het plaatsen van een filler op basis van hyaluronzuur is het van belang om de eerste 14 dagen blootstelling aan hitte te voorkomen. In deze periode wordt zonnebaden, zonnebank en sauna bezoek afgeraden. Daarnaast mag u in deze periode geen gezichtsbehandelingen ondergaan.

Zijn er geneesmiddelen die ik niet mag gebruiken?

Voorafgaand aan de behandeling vragen wij u naar het gebruik van medicatie. De meeste medicijnen vormen geen probleem voor het plaatsen van een filler. Bij het gebruik van bloedverdunners moet u wel rekening houden met een verhoogd risico op blauwe plekken.

Na hoeveel tijd kan ik weer gaan werken?

In principe mag u direct na de behandeling weer gaan werken. De meeste mensen kiezen ervoor om pas de dag na de behandeling met een filler weer aan het werk te gaan.

Mag ik alcohol drinken?

Er is geen reden om van het drinken van alcohol af te zien na het plaatsen van een filler.

Krijg ik littekens na de behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens na een inspuiting met Teosyal fillers.

Wordt deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Behandelingen met fillers worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Plan vandaag nog uw bezoek aan één van onze klinieken!