Klachtenformulier

Schoonheid is een serieuze zaak. Uw klacht ook!

Wij zijn ons bewust van het feit dat uw uiterlijk erg belangrijk is voor u. Kleine gezichtsaanpassingen kunnen enorm veel voor u betekenen. Het kan u bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen geven. Dat merkt u, maar ook uw omgeving.

Mede hierdoor vinden wij de Cosmetische geneeskunde een prachtig vak. Ons vak brengt echter ook zeer grote verantwoordelijkheden met zich mee. Iedere behandeling moet met de grootste zorg worden uitgevoerd. Daarbij is ervaring een pre en vinden wij het belangrijk dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en de laatste productontwikkelingen.

Het is eveneens van essentieel belang dat wij sociaal vaardig zijn, zodat wij u op de juiste manier te woord staan en u helpen een verstandige keuze te maken.

Om die reden zijn wij dan ook lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Zij ondersteunen ons als artsen en bieden objectieve informatie aan mensen die een cosmetische behandeling overwegen.

Daarnaast vervullen zij een functie als onafhankelijk bemiddelaar wanneer wij het bij een klacht onverhoopt niet eens zouden worden.

Bel 013-2114153

De snelste manier om uw klacht aan ons kenbaar te maken is door ons te bellen.
h

Contactformulier

Maak gebruik van het onderstaande contactformulier. Als u liever een e-mail stuurt dan kunt u die sturen naar klacht@mooimedischsportief.nl.

Onafhankelijke bemiddeling

Wanneer u er met ons onverhoopt niet uit komt dan kunt u terecht bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Wij staan voor u klaar

Wanneer u het contactformulier gebruikt, dan wordt de inhoud daarvan direct naar een speciale e-mailbox gestuurd. Hier behandelen we uw klacht direct en strikt vertrouwelijk.

Als u het prettig vindt dat wij telefonisch contact met u opnemen dan verzoeken wij om uw telefoonnummer te vermelden in uw bericht.