Begin oktober 2014 vond alweer de 3e Teosyal Expert Day plaats. Na Cannes en Rome werd het ditmaal georganiseerd in Barcelona. Tijdens de Teosyal Expert Day worden alle distributeurs wereldwijd uitgenodigd, samen met hun beste klanten en/of hun workshop trainers. Hierbij mocht Mooi Medisch Sportief ook aanwezig zijn. Dit betekent dat Mooi Medisch Sportief binnen Nederland één van de grootste gebruikers is van Teosyal en dan ook erg veel kennis bezit over dit hyaluronzuur.

Nieuwe Teosyal injectables range

Naast de vele interessante lezingen over anatomie, injectietechnieken, risk management etc, werd in Barcelona ook alvast een tipje van de sluier opgelicht Teosyal_2015_mooimedischsportiefover enkele nieuwe producten. Begin 2015 zal een geheel nieuwe Teosyal injectable range gelanceerd worden. Een hyaluronzuur dat nog soepeler is in de huid en waardoor verhardingen en bultjes niet meer voor kunnen komen. Tevens bezit deze gel ook huidverbeterende elementen. Met andere woorden, met het gebruik van dit product vul je een rimpel op en geef je een boost aan huidverbetering: een parel onder de hyaluronzuur behandelingen.
Dit product zal vanaf januari 2015 gebruikt gaan worden door Mooi Medisch Sportief.
Wij willen het beste voor onze klanten en dit is een absolute aanrader.

Mooi Medisch Sportief zal steeds erg kritisch naar nieuwe ontwikkelingen kijken en de keuze om met bovenstaande filler te gaan werken belooft weer vele mooie resultaten.

Mocht u vragen hebben over deze filler, dan ben u van harte welkom bij ons.
Wij nodigen u dan ook van harte uit op één van onze lokaties.