Voordelig mooi

acties tot en met 30 september 2019

Huidversteviging en contourherstel

Door de afname van botweefsel, spieren en onderhuids bindweefsel krijgt de zwaartekracht steeds meer invloed op ons gezicht. Dit uit zich onder meer door een verslapping van de gezichtscontouren, de huid zakt naar beneden richting de kaaklijn waardoor de bekende ‘hamsterwangen’ en marionetlijnen ontstaan en ook de neuslippenlijn dieper wordt. Om de verslapte huid te verstevigen en gezichtscontouren te herstellen is een behoorlijke hoeveelheid hyaluronzuur nodig. Daarnaast zorgt deze behandeling voor een algehele versteviging van uw huid gedurende 12-18 maanden.

U kunt nu profiteren van onze speciale aanbieding, maar liefst 3.0 ml hyaluronzuur voor € 750,- in plaats van € 900,-. Deze behandeling wordt bovendien uitgevoerd met een canule waardoor u niet hoeft te vrezen voor pijn en de kans op blauwe plekken is nihil.

De meest sensuele lippen die er natuurlijk uitzien

Teosyal heeft een specifieke hyaluronzuur wat de eigenschap heeft dat het erg soepel is en nog minder zwelling zal geven na de behandeling. Dit materiaal is de meest exclusieve filler die er op dit moment op de markt is en geeft met name in de bewegende gebieden van het gezicht een nog natuurlijker effect en is dus ideaal om sensuele lippen mee te creëren. Wilt u graag volle lippen met het natuurlijkste resultaat, dan is dit product echt iets voor u!

1 ml RHA 3 normaal € 415,- nu voor maar € 350,-.

ENTERPEN™ Nano-dermabrasie behandeling voor hydratatie

n de zomermaanden zorgen zon en warmte voor een groter verlies van vocht in de huid. Dit is vaak zichtbaar doordat de huid fijne lijntjes vertoont en een doffe uitstraling heeft. Ook kan uw gezicht droog en trekkerig aanvoelen. Dit vochtverlies kunnen we weer aanvullen door middel van een ENTERPEN™ behandeling in combinatie met hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al in de huid voor en heeft de eigenschap vocht te binden. Hierdoor zorgt het ervoor dat onze huid gehydrateerd is en volume heeft.
Deze behandeling met Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze glad en zacht. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing.
Door deze behandeling te combineren met een hyaluronzuurserum zal uw huid optimaal gestimuleerd en gehydrateerd worden.

Komende maanden bieden wij u deze ENTERPEN™ behandeling i.c.m. een hyaluronzuurserum aan voor € 75,- ipv € 100,- per behandeling.

Plan vandaag nog uw bezoek aan één van onze klinieken!