Voordelig mooi

acties tot en met 31 maart 2019

Verfrissing oogopslag

Stoort u zich aan uw vermoeide of verdrietige uitdrukking? Heeft u last van donkere kringen onder de ogen? Wij kunnen uw oogopslag verfrissen door het vullen van uw traangoot in combinatie met een zone Botox®. Teosyal is de enige op de wereld met een filler, Redensity II, die speciaal ontwikkeld is voor het gebied onder de ogen. Redensity II geeft het traangootje plaatselijk wat meer volume en daarnaast is er ook een dermacomplex (bestaande uit anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren) aan toegevoegd wat zorgt voor huidverbetering waardoor de donkere kringen onder de ogen verminderen.

Redensity II met 1 zone Botox® normaal €525,00 nu €475,00.

Jukbeenlift

Als we ouder worden valt het jukbeen iets in omdat botweefsel afneemt. Daarnaast gaat het vet in ons gezicht iets zakken. Het gevolg hiervan is volumeverlies en verslapping van contouren. Je krijgt last van een wat ingevallen gezicht, waardoor je er ouder en vermoeider uit kunt zien. Door middel van hyaluronzuurfillers kunnen we dit volume herstellen. Volle jukbeenderen en wangen maken het gezicht jeugdig en geven een zachtere uitstraling.

Normaal betaalt u voor deze behandeling € 875,00 maar nu tijdelijk € 750,00.

Intensieve huidverbetering met de Enterpen en AHA-peeling

De ENTERPEN™ is een revolutionair apparaat voor het toepassen van ‘microneedling’. Bij deze techniek worden microscopisch kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine (bindweefsels) stimuleren. Uw huid wordt hierdoor voller en steviger. Door deze behandeling te combineren met een AHA-peeling wordt het effect op de celvernieuwing geïntensiveerd en het verouderingsproces afgeremd.
 
Komende maanden bieden wij u een kuur diepe Enterpen behandeling i.c.m. AHA peeling, normaal € 750,00 nu voor € 500,00 per kuur van 5 behandelingen.

Plan vandaag nog uw bezoek aan één van onze klinieken!