Voordelig mooi

acties tot en met 30 juni 2019

Verfrissing van het gebied rond de mond

Wilt u ook een verfrissing van het gebied rondom de mond met behulp van de Rolls Royce onder de fillers: Teosyal RHA?

Het merk Teosyal, waar Mooi Medisch Sportief al jaren mee werkt, heeft in 2016 een revolutionair type hyaluronzuur op de markt gebracht voor nog natuurlijkere resultaten. Dit type hyaluronzuur lijkt meer op ons lichaamseigen hyaluronzuur dan ieder ander type filler en heeft hierdoor een uitmuntende flexibiliteit. Het materiaal is dus erg soepel en zorgt voor het behouden van uw natuurlijke gelaatsuitdrukkingen.

Wij hebben een mooie actie voor u: verzachting van de neusliplijn of marionetlijnen i.c.m. verzachting van de fijne lijntjes rondom de mond d.m.v. RHA 2 en RHA 3. Normaal € 795,- en nu voor maar € 695,-.

Verstrakking van de kaaklijn

Baalt u van een slappe kaaklijn of de bekende ‘hamsterwangetjes’? Een strakke kaaklijn verandert als we ouder worden. Door de afname van botweefsel, spieren en onderhuids bindweefsel ontstaat er volumeverlies en huidslapte. Dit uit zich onder meer doordat gezichtscontouren onregelmatig worden, bijvoorbeeld ter hoogte van de kaak. We kunnen de verslapte huid en gezichtscontouren verbeteren door middel van stevige hyaluronzuurfillers, 1 ml Ultra Deep gecombineerd met 1 ml Ultimate.

Deze maanden voor de speciale aanbieding voor € 750,- in plaats van € 850,-. De behandeling wordt bovendien uitgevoerd met een canule waardoor u niet hoeft te vrezen voor pijn en de kans op blauwe plekken is nihil. 

Collageenstimulatie (Let op: alleen in kliniek Riel)

Sculptra® is een filler die zorgt voor een toename van het volume van de huid. Polymelkzuur zorgt voor een stimulatie van het lichaamseigen collageen. Collageen maakt de huid voller, meer elastisch en stevig. Deze filler is 100% biologisch afbreekbaar. Het proces van collageenaanmaak vindt langzaam plaats, gedurende enkele maanden terwijl het collageenweefsel blijvend is, zelfs wanneer Sculptra® volledig uit het lichaam verdwenen is. Een Sculptra® behandeling staat dan ook garant voor langdurig volumeherstel.

Nu 1 flacon Sculptra® voor € 500,- ipv € 600,-

Plan vandaag nog uw bezoek aan één van onze klinieken!