Voordelig mooi

acties tot en met 31 december 2019

Totale gezichtsverfrissing en verjeugdiging

Totale gezichtsverfrissing en verjeugdiging
Bij deze behandeling kijken we naar de contouren van uw gezicht en naar uw profiel. Deze behandeling is uitermate geschikt voor mensen die er weer fris en jeugdig uit willen zien.

Tijdens intake krijgt u advies op maat met als uiteindelijke doel contourversteviging, volumeherstel en verzachting van de mimieklijnen. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van Botox, Hyaluronzuur en mogelijk Sculptra®. Hierdoor krijgt u uw frisse en jeugdige uitstraling terug zonder er nep uit te zien.
Totale opfrissing van uw gehele gelaat op de meest natuurlijke manier.

Nu voor € 2000,00

Deze behandeling heeft een effect van ongeveer 2 jaar, echter na 4 maanden moet de botox worden herhaald. (De kosten hiervan bedragen maximaal € 400,00 per behandeling)

Wenkbrauwlift

Zware wenkbrauwen en overhangende oogleden is iets waar veel mensen hinder van ondervinden. Het drukt op het ooglid en geeft een vermoeide uitstraling. Velen denken dat dit enkel op de te lossen is met een operatieve ooglidcorrectie. Echter, vaak kunnen we dit grotendeels verhelpen middels Botox en een filler. Hierdoor ziet u er weer fris uit en verlicht het drukkende gevoel.

Deze maanden in de aanbieding, Botox gecombineerd met RHA 2, normaal € 530,00 nu voor € 450,00

Totale huidvernieuwing

IHet proces van celvernieuwing in de huid is essentieel voor het behoud van een gezonde, stralende en gladde huid. Peelings stimuleren het natuurlijk herstel van de huid waardoor het verouderingsproces wordt tegengewerkt. De 3-Step Peel is zeer geschikt voor het bestrijden van acne (littekens) en tekenen van huidveroudering, zoals een doffe en droge huid, vergrootte poriën, huidverslapping, gezichtslijntjes, pigmentvlekken en zonbeschadiging. Na de herstelperiode zal uw huid er steviger, gladder, zuiverder en jonger uitzien!

Kuur van 3x 3-step peel voor totale huidvernieuwing normaal € 1050,00 nu voor € 850,00

(Let op, er is een voorbereidingsperiode van minimaal 1 maand, uw arts zal u hierover informeren)

Plan vandaag nog uw bezoek aan één van onze klinieken!