Voordelig mooi

acties tot en met 31 december 2017

Verfrissing oogopslag

Stoort u zich aan uw vermoeide of verdrietige uitdrukking? Heeft u last van donkere kringen onder de ogen? Wij kunnen uw oogopslag verfrissen door het vullen van uw traangoot in combinatie met een zone Botox®. Teosyal is de enige op de wereld met een filler, Redensity II, die speciaal ontwikkeld is voor het gebied onder de ogen. Redensity II geeft het traangootje plaatselijk wat meer volume en daarnaast is er ook een dermacomplex (bestaande uit anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren) aan toegevoegd wat zorgt voor huidverbetering waardoor de donkere kringen onder de ogen verminderen.

Normaal € 525,- nu € 475,-

Langdurig volumeherstel van het hele gelaat

De ouder wordende huid verliest volume en elasticiteit, hierdoor veranderen de contouren in het gelaat. De wangen kunnen invallen en strakkere lijnen rond de mond of tussen neus en lippen worden zichtbaar. Ook het decolleté verliest volume en begint de huid zijn glans te verliezen. 
Sculptra® is een filler die zorgt voor een toename van het volume van de huid. Polymelkzuur zorgt voor een stimulatie van het lichaamseigen collageen. Collageen maakt de huid voller, meer elastisch en stevig. Deze filler is 100% biologisch afbreekbaar. Het proces van collageenaanmaak vindt langzaam plaats, gedurende enkele maanden terwijl het collageenweefsel blijvend is, zelfs wanneer Sculptra volledig uit het lichaam verdwenen is. Een Sculptra behandeling staat dan ook garant voor langdurig volumeherstel.

Nu 1 flacon Sculptra voor € 525,- ipv € 600,- of een halve flacon voor € 300,- (let op! Deze actie geldt enkel in kliniek Riel)

Totale gezichtsverfrissing en verjeugdiging

Bij deze behandeling kijken we naar de contouren van uw gezicht en naar uw profiel. Deze behandeling is uitermate geschikt voor mensen die er weer fris en jeugdig uit willen zien.

Tijdens intake krijgt u advies op maat met als uiteindelijke doel contourversteviging, volumeherstel en verzachting van de mimieklijnen. Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van Botox, Hyaluronzuur en mogelijk Sculptra. Hierdoor krijgt u uw frisse en jeugdige uitstraling terug zonder er nep uit te zien.

Totale opfrissing van uw gehele gelaat op de meest natuurlijke manier.

Nu voor € 2500,-

Deze behandeling heeft een effect van ongeveer 2 jaar, echter na 4 maanden moet de botox worden herhaald. (De kosten hiervan bedragen maximaal €400 per behandeling)

Peeling

Gezicht:

Het proces van celvernieuwing in de huid is essentieel voor het behoud van een gezonde, stralende en gladde huid. Peelings stimuleren het natuurlijk herstel van de huid waardoor het verouderingsproces wordt tegengewerkt. De 3-Step Peel is zeer geschikt voor het bestrijden van acne (littekens) en tekenen van huidveroudering, zoals een doffe en droge huid, vergrootte poriën, huidverslapping, gezichtslijntjes, pigmentvlekken en zonbeschadiging. Na de herstelperiode zal uw huid er steviger, gladder, zuiverder en jonger uitzien!

Kuur van 3x 3-step peel voor totale huidvernieuwing normaal € 1050,- nu voor € 800,-

Handen:

Heeft u last van pigmentvlekjes of ouderdomsvlekjes die uw handen ouder doen lijken? Bij Mooi Medisch Sportief hebben we hier een effectieve behandeling voor. Deze peeling heeft als grote voordeel dat we kleine pigmentvlekken zeer plaatselijk en gecontroleerd kunt behandelen.

Normaal € 295,- nu € 275,- (alleen in Riel en Helvoirt)  

Plan vandaag nog uw bezoek aan één van onze klinieken!